Kortingen tot 60% + extra korting in de app
Zomerverkoop
Kortingen tot 60% + extra korting in de app

Streetwear voor kinderen

VAN PRAAG NAAR DE STRATEN VAN DE WERELD

WIJ ZIJN SCHOENENWINKEL

Footshop is een wereldwijd medium dat culturen, subculturen, groepen en individuen verbindt tot één grote menigte die de liefde voor streetwear deelt.

Sinds 2011 bepalen we de huidige vorm van mode op straat en in de online wereld, en met een focus op gelimiteerde en premium collecties, maken we exclusieve producten beschikbaar waar ze anders niet beschikbaar zouden zijn. Als gevolg daarvan voeren we de populairste merken zoals Nike, adidas, Vans en Reebok, maar ook topmerken zoalsRick Owens, Raf Simons, CDG, Yeezy, Y-3 en meer. We zijn er trots op dat we collecties uit het hogere segment voeren, zoalsVans Vault, Nike ACGen NikeLab, en we maken ook deel uit van het adidas Consortium - een hecht netwerk van geselecteerde winkels met toegang tot het beste van adidas.

Als onderdeel van onze eigen verantwoordelijkheid nemen we, samen met onze vijf fysieke winkels in de steden van Centraal- en Oost-Europa, deel aan duurzame milieuactiviteiten. We ondersteunen daar lokale kunstenaars, merken of interessante creatieve projecten. We werken ook samen met wereldwijde partners, met wiens hulp we de sneakerwereld hebben verrijkt met onze paren sneakers in samenwerking met adidas of KangaROOS.

Onze identiteit is gebaseerd op het onderdrukken van vooroordelen, het vermogen om verschillen te omarmen en het najagen van dromen in de branche waar we van houden. Kom ze samen met ons najagen. Van Praag tot de straten van de wereld, wij zijn Footshop.