DE ZOMER MOET BRANDEN
Ontdek de heetste collecties

DE ZOMER MOET BRANDEN

VAN PRAAG NAAR DE STRATEN VAN DE WERELD

WIJ ZIJN FOOTSHOP

Footshop is een wereldwijd medium dat culturen, subculturen, groepen en individuen verbindt tot één grote menigte die de liefde voor streetwear deelt.

Sinds 2011 definiëren we de huidige vorm van mode in de straten en online wereld, en met een focus op limited en premium ollecties, maken we exclusieve producten beschikbaar waar ze anders niet beschikbaar zouden zijn. Als gevolg hiervan voeren we de meest populaire merken zoals Nike, adidas, Vans, en Reebok, evenals premium modemerken zoals Rick Owens, Raf Simons, CDG, Yeezy, Y-3, e meer. We zijn er trots op hoogwaardige collecties zoals Vans Vault, Nike ACG, en NikeLab, en we maken ook deel uit van het adidas Consortium - een hecht netwerk van geselecteerde winkels met toegang tot het beste van adidas.

Als onderdeel van onze eigen verantwoordelijkheid nemen we, samen met onze vijf fysieke winkels in de steden van Centraal- en Oost-Europa, deel aan ecologisch duurzame activiteiten. Daar vind je ons die lokale artiesten, merken of interessante creatieve projecten steunen. We werken ook samen met wereldwijde partners, met wiens hulp we de sneakerwereld hebben verrijkt met onze paar sneakers in samenwerking met adidas of KangaROOS.

Onze identiteit is gebaseerd op het onderdrukken van vooroordelen, het vermogen om verschillen te omarmen en het nastreven van dromen in de branche waar we van houden. Kom ze met ons achtervolgen. Van Praag tot de straten van de wereld, wij zijn Footshop.