AFFILIATE PROGRAMMA

Footshop.nl is een fashion sneakers en streetwear winkel die in 2011 gevestigd werd. In ons portfolio kan je schoeisel vinden voor vrouwen, heren en kinderen. Verder bieden wij ook gebrandmerkte skate, hip-hop en sneakers schoenen, petten, rugzakken en portemonnees en nog veel meer aan. We werken met brands zoals Nike, adidas, Jordan, Puma, Converse, Vans en anderen samen. En we zijn op zoek naar mensen zoals jij! 

Word een partner van Footshop.nl en begin met ons geld te verdienen! We hebben voor jullie een affiliate programma voorbereid, waarmee jij als publisher een interessante provisie kan krijgen van de aankopen van de klanten die door een banner op jouw website, blog of sociale netwerken naar onze shop komen. 

De voordelen van de Footshop.nl affiliate programma 

Hoe ziet er een ideale klant uit?

CITYPEOPLE - mensen (vooral vrouwen) tussen 18 - 34 jaar die in grote steden leven en zich voor huidige trends in mode, design, sneakers en gezonde levensstijl interesseren. 

FOLLOWERS - teenagers onder 18 jaar oud die huidige globale trends volgen en thuis zijn in de wereld van sociale netwerken (facebook, instagram, snapchat en andere) en blogs. 

RIDERS - mensen van 18-24 jaar met een positieve betrekking tot BMX/Skaten/Snowboarden (competitief of als hobby)

SNEAKERHEADS - mensen tussen 18-24 jaar met een heel positieve betrekking tot sneakers, die zich voor de geschiedenis van schoenen en de releases van gelimiteerde edities interesseren, en die vaak nieuwe schoenen kopen voor hun collecties. 

Hoe word ik tot een partner en begin geld te verdienen? 

  1. Registreer je in het affiliate netwerk - IK WIL ME REGISTREREN.

  2. Kies uit van onze aanbieding van reclamebanners en plaats deze naar jouw webpagina, blog of sociaal netwerk. 

  3. Wijs de banner een unieke link toe, die de bezoekers identificeert die van je webpagina komen.

  4. Zie hoe de provisie groeit op je bankrekening. 

 

Meer informatie over de affiliate programma kan je op www.vivnetworks.com vinden. 

Als je nog vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren op [email protected]